Overstap Kabelnoord - > Onvi

Heb je onlangs een brief op de mat ontvangen van Kabelnoord? Dan snappen wij dat je daar vragen over hebt.

In 2022 worden de bestaande klanten van Kabelnoord overgenomen door Onvi. Dit gaan wij niet in 1x doen maar in stappen. Heb jij al een bestaande actieve verbinding van Kabelnoord dan krijg je als eerste bevestiging vanuit Onvi. In deze bevestiging tref je een overzicht aan hoe je abonnement eruit gaat zien bij Onvi. Heb je nog geen actieve verbinding van Kabelnoord en beschik je ook nog niet over een aansluiting in huis? Dan ben je wat later in 2022 een bevestiging van ons.

Wijzigingen doorgeven
Pas wanneer je een bevestiging hebt ontvangen van Onvi kun je aan ons je eventuele wijzigingen doorgeven. Eerder doorgeven of contact met ons op nemen heeft geen zin omdat je dan nog niet juist in ons systeem staat. Je kunt wijzigingen doorgeven per e-mail. Voor overzicht van mogelijkheden kun je kijken op www.onvi.nl/kabelnoord

Niet eens of annuleren
Wanneer je het niet eens bent met het nieuwe abonnement bij Onvi en wil je hiervan afzien kun je voor de genoemde datum in de brief afzien van de abonnement bij Onvi. Je kunt dit doen door te reageren op de ontvangen e-mail.

Meer weten over de overstap, producten en mogelijkheden? Kijk dan op deze pagina